НА ЖИВО: Президентът започна консултации с ПП „Възраждане“

1
Това е последната среща от втория кръг на консултации за връчване на мандат за съставяне на ново правителство
Това е последната среща от втория кръг на консултации за връчване на мандат за съставяне на ново правителство

Представителите на партията пристигнаха за среща с държавния главата на "Дондуков" 2 точно в 11:30 часа

Парламентарната група на "Възраждане" е последната от втория кръг на консултации за връчване на мандат за съставяне на ново правителство в рамките на 47-ото Народно събрание при президента Румен Радев.

Представителите на партията пристигнаха за среща с държавния главата на "Дондуков" 2 точно в 11:30 часа, информира Дир.бг.

"Най-важната криза от всички е кризата на доверие. Решението на проблемите може да стане от силите, които носят доверието на гражданите. Затова е важно управлението да може да се базира на нови идеи, но и на политически опит, а всяка политическа сила да отстоява своята визия, но и да прави компромиси", заяви Румен Радев в началото на консултациите.

Държавният глава подчерта, че обществото иска да разбере как виждат политиката представителите на "Възраждане" и виждат ли бъдеще пред настоящия парламент.

По-рано днес при президента бяха народни представители от ИТН и "Демократична България".

Тошко Йорданов от ИТН поиска от държавния глава да разсекрети КСНС за Северна Македония от януари.

Ден по-рано трябваше да се явяват останалите четири парламентарно представени политически сили, но на поканата на Румен Радев откликнаха само ГЕРБ-ДСД и ДПС, тъй като ПП и БСП не успяха да отидат заради заседанието на бюджетната комисия. Очаква се да бъдат насрочени други дни за техните срещи при държавния глава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    ФАКТ
    "вгъZраждани" са рашистки национални предатели антибългарски!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари