НА ЖИВО: Брифинг на „Продължаваме промяната“ за спирането на газа за България

3
Темата е спирането на газовите доставки за България от страна на „Газпром“
Темата е спирането на газовите доставки за България от страна на „Газпром“ Видео: Фейсбук, Продължаваме промяната

Петков: У нас има политически и икономически кръгове, които пряко защитават руските интереси

Изпълнителният съвет на "Продължаваме промяната" представя политическите и икономическите си виждания за случващото се днес. Това обяви премиерът Кирил Петков на пресконференция.

„ПП е политическа партия, която ще защитата изцяло българския интерес – независима, свободна и просперираща България. За съжаление, в близкото и по-далечно минало, Русия е третирала страната ни като пета колония. У нас има много политически и икономически кръгове, които пряко защитават нейните интереси”, допълни министър-председателят.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Баси кефа!
    От снощи съм отворил пуканките!
  • 10
    3
    Бай Чеп
    Харвардските амбреажчета изпалняват задачите поставени от Мустафата, целта е да се прекъснат всякакви икономически зависимости на България и Европа с Русия! Краварите си внасят руски петрол и не ги бърка, сигурно ще платят и в рубли!
  • 7
    2
    Нели КОЛЕВА
    "За съжаление,в близкото и по-далечно минало,Русия е третирала страната като ПЕТА КОЛОНИЯ".Словосъчетанието Петков е -пета колона! Не зная защо правите толкова нелепи грешки,но е нужно да положите усилия,за да подобрите бълг. си език-писмено и говоримо. Има различни видове речници-на съвр.бълг. език,фразеологични,на чуждите думи в езика ни и т. н. Предполагам,че мислите на английски-превеждате на български -изговаряте на български ,но там се получават лапсусите, защото не владеете бълг.език добре.
  • 11
    1
    Българин
    Защо част от правителството се държи нагло и диктаторски? Защо си говорят и на английски език? Нали сме в България?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари