На бИлотажа за президент шъ гласувам за другаря Ради Радев!

1
Мариола от Дуранкулак сподели емоциите си от изминалия изборен ден!
Мариола от Дуранкулак сподели емоциите си от изминалия изборен ден! Видео: Vesela Angelova

Ставаме свидетели на едно "опасно" явление в България - Мариола от Дуранкулак.

Дамата е доста известна в социалните мрежи с видеата си и нейните лични размисли и страсти.

В новото видео на Мариола, качено от профила на Весела Ангелова, дамата се появява по халат и кърпа вързана на главата и споделя, че изборния ден съвпаднал с "деня за къпане" ( каквото и да означава това).

Дамата от Дуранкулак, за чиято възраст може да гадаем, споделя своите невероятни мисли: "Ако ме питате аз как съм гласувала, мъ и да не ме питате аз пак ще ви кажа, за рефИрендума гласувах за Слави, а пък за президентските избори гласувах за другарката Цецка Цачева и за другаря генерал господин Радев. Защото мисля, че първо само те ще успеят да оправят България и второ, за да дам тъй едно рамо на Библията, където както вече знае е написано от Нострадамус, че руса жена ще оправи България”.

За балотажа Мариола изкоментира така: "На бъдещия бИлотаж, ако на референдума има бИлотаж, аз пак ще гласувам за Слави, защото той е човек, който шъ ни пробуди и шъ..шъ..там на елита..ще го разкатай, защото поне него го е грижа за народа, защото и той като нас е един, тъй човек от народа. И затуй аз вярвам на Слави и на бИлотаж за референдума пак ще гласувам за него, а за президентските избори отново шъ гласувам за другарката Цецка Цачева и за другаря генерал Ради Радев”.

Надяваме се, че въпреки обърканите мисли на Мариола, до неделя, ще вземе решение, за кого точно ще пусне гласа си!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари