МВР - Русе намери градина, засята с канабис

10

Специализирана полицейска операция по линия „производство и разпространение на наркотични вещества”

На 14.07.2022 г. служителите на РУ – град Две могили и СТД при ОДМВР - Русе са провели специализирана полицейска операция по линия „производство и разпространение на наркотични вещества” под надзора на Окръжна прокуратура – Русе.

В хода на операцията е извършено претърсване на частен дом в с. Могилино, обитаван от 38 годишен мъж. Във вътрешен двор на имота, са намерени засяти общо 40 броя растения канабис, обособени в лехи и гнезда с различна височина от 0,50 м до 1,40 м, в различна фаза на развитие.

При последващо претърсване в къщата, находяща се в имота, са открити и иззети общо около килограм суха растителна маса в различни разфасовки, поставена в стъклени буркани, найлонови торби, в топчета от алуминиево фолио и два броя електронни везни.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление. Б.П. е задържан с постановление на прокурор за срок от 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    КИРЧО КРИСТАЛА, КОКОРЧО П**АЛА
    Един път не видях да хванат организирана група за метамфетамин с килограми вътрешно пройзводство или хероин... Защо ли ами много е просто и ясно, от марихуаната са доказани много позитивни ефекти които са неполезни на тези от чужди посолства и хората свързани с тях които изпълняват поръчките... тежките наркотици се пласират без контрол за се деградира и омерзи нацията както всяка една политика на това също краварско ОПГ криещо се като мишки....
  • 2
    5
    Пенчо Милков
    На Криминална Историите всички са за Затвора..особенно Второ и Дирекцията зарибиха целият град да пушат Кристали...Канабиса гонят да еба Ваща Майка!..
  • -6
    4
    Стига се занимавахте с...
    Нека да обясня на читателите, които не са пушили никога. Марихуаната/конопът е растение, което е култивирано преди много години. Според предназначението си, хората са го развили и съответно се наблюдават разлини видове. Тези, за които четем в текущата статия, явно са предназначени с цел пушене или ядене и не са предназначени за индустрията. Това, което виждам от снимката е, че растенията не са в зряла възраст (не съм специалист, ако не съм прав моля да ме коригирате). Относно ефекта на марихуаната, честно казано пушачите са сред нас и ние всекидневно общуваме с тях, което само по себе си говори за видимите ефекти от употребата, след като не винаги успяваме да ги различим и сортираме. Касаещо вътрешното усещане и възможността за негативни ефекти - разбира се, че се наблюдават такива, те са забавени реакции, поява или засилване на усещането за тревожност и параноя и евентуално загуба на краткотрайната памет. Естествено ефектите варират според индивидуалната личност и според честотата на употреба (по-опитните потребители имат изградена устойчивост и нямат такива негативи). Дали е необходима тази демонизация и преследването на разпространителите, в един смисъл - да. Това е така, защото е факт, че тя ссе разпростраанява нелегално и трупа девиденти в сивия сектор. Дали съществуват далеж по-опасни неща, на които видимо не се обръща същото внимание - да и това води до доводи за несправедливост. Дали има нужда от легализация и по този начин централизиран контрол, подобно на алкохола и цигарите - да, това е чуждия пример и със сигурност нещата ще бъдат доведени до там, рано или късно. Тогава ще бъде интересен разговорът с лица, които имат присъди от тази дейност....
  • 14
    3
    бравооо
    бокоците от мвр направиха най- големият удар в историята на модерната престъпност... Пу, да е..а майка ви, бокоци
  • 16
    2
    гражданин
    Само един пее в този град и само него не закачат 🙂
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари