Прокуратурата няма да повдига обвинения на Хаджигенов и Бабикян

0
Наблюдаващ прокурор е преценил, че на този етап няма основания за задържането на двете лица
Наблюдаващ прокурор е преценил, че на този етап няма основания за задържането на двете лица

Наблюдаващ прокурор е преценил, че на този етап няма основания за задържането на двете лица

Софийска районна прокуратура няма да привлича към наказателна отговорност Николай Хаджигенов и Арман Бабикян и няма да ги задържа за срок до 72 часа.

Това се казва в съобщение на прокуратурата до медиите.

По-рано днес Хаджигенов и Бабикян бяха задържани от полицията, след като хвърлиха червена боя върху фасадата на Руското посолство в София в знак на протест срещу войната в Украйна.

Николай Хаджигенов предава на живо задържането си

Ето какво съобщават от прокуратурата:

"Днес, 08.04.2022 г., малко преди 17:00 часа, полицай от 1-во РПУ в София е докладвал пред прокурор от Софийска районна прокуратура, че по-рано през деня от органите на МВР е образувано досъдебно производство за хулигански действия срещу Н. Х. и А. Б. След запознаване с доказателствата, наблюдаващ прокурор е преценил, че на този етап няма основания за задържането на двете лица и за привличането им към наказателна отговорност. Дадени са указания на органите на МВР за продължаващи действия".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    До шести
    Ако говорим за рушене на християнски ценности - то това безспорно е Русия. Държава, която се е опитала да изкорени религията, да затвори православните храмове, да наложи атеизма и безбожието като официална политика. Естествено прието като политика и от подлогите на комунистическия режим в България. Държава, която като официална политика приема налагането на своята воля и диктуването на правила към своите съседи. Така, че ако ще се затварят посолства на това основание - нали се сещате, че първо трябва да се затвори посолството на тази империя. Но уви, не е за препоръчване. По ред съображения има някъде около десетина държави, които трябва да имаме дипломатически мисии. И САЩ и Русия са в списъка на тези държави. Естествено това не се отнася до ръководителите на съответните дипломатически представителства. И двете се стремят да се харесат на своите президенти и доста често прекрачват езика на дипломацията. А Митрофанова направо тъпче и скача върху всички правила и етикет.
  • 2
    6
    'ю;;
    България трябва да изгони посланика на сащ завинаги, а посолството им - затворено завинаги заради зверствата на сащ из цялата планета, заради убийствата им по цялата планета, заради сваляне на правителства, заради назначаването на правителства, заради убийствата на президенти, премиери! Време е да кажем: Не са сащ и вън сащ от България с всичките им НПО-та, рушащи християнските ценности!
  • 3
    5
    до 4
    Най-сетне да напишеш нещо свястно. Сега остава и да се сдобиеш с акъл.:) Е, ако ти харесва цял живот да си селският Мунчо, то тогава недей.:)
  • 1
    4
    Мунчо
    До троловете под мен: не става само с елементарна злоба. Трябва и малко акъл.
  • 1
    3
    ;;;;l
    Тези двамата са лицата на ЛГБТ за България! Тези двамата са хибриди на сащническите интереси в България! Тези двамата са върли българофоби/русофоби! Тези двамата извършиха вандализъм, хулиганство и терористичен акт! Ето - да види обществото какви утайки са били избрани за народни представители в предния парламент! Да им бъде отнето българското гражданство и да бъдат задължени да си сменят пола с някой от 52та и марш в сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари