Може да живеем в кочина, но не всички в кочината са прасета

4
ЗНАЧИ, да лапате можете, ама да плащате сметката след това не можете?!
ЗНАЧИ, да лапате можете, ама да плащате сметката след това не можете?!

ЗНАЧИ, да лапате можете, ама да плащате сметката след това не можете?! 

НАГЛИТЕ лапат всичко - пари, имоти, държавни поръчки, еврофондове, тераси, балкони, дори на братчеда зайчарника и граждански права! И то ненаситно и лакомо, колкото повече лапат, толкова са по гладни! 

Конкретно! Пеевски и Карадайъ са се възползвали от гражданските си права и са участвали в изборите, кандидати за евродепутати! За целта подписват нарочна Декларация, че дават съгласието си. След изборите обаче и след като са избрани за евродепутати те трябва да напуснат българският парламент, защото не могат да савместяват и двете длъжности! И чак след това да заявят пред европейският парламент, че се отказват от пълномощията си и на тяхно място да влязат следващите, като те нямат право да се върнат в българският парламент, като депутати! Тези двамата, плюс ЦИК и ВАС направиха народа на маймуни, само и само Пеевски да си почеше егото и да се изгаври с българите, като участва в изборите без да има право на това защото не изпълнява условието за уседналост. 

След изборите обаче, Пеевски и Карадайъ вместо да платят цената за своята наглост и да напуснат българският парламент (пък после ако искат и европейският) тези наглеци отново се гаврят с българите и в това им помага ЦИК с всички сили! Тези са подали Заявления да бъдат заличени от списъка на кандидатите за изборите, след като изборите са приключили! Все едно родилка да подаде след раждането заявление, че се отказва от него и иска пак да е девственица! Пеевски и Карадайъ оттеглят съгласието си за участие в изборите, като кандидати след като изборите са проведени и искат на тяхно място да бъдат обявени за избрани следващите в листата на ДПС, които не са избрани за нищо!

И ЦИК ЕДИНОДУШНО ВЗИМА РЕШЕНИЕ И ПРАВИ ТАЗИ ИЗБОРНА ФАЛШИФИКАЦИЯ, САМО И САМО ДА УГОДИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ!

Абсолютно незаконно решение! Тези действия са не просто в нарушение на ИК, те са и срещу Конституцията. 

Борисов ни каза, че и за магарета сме щели да гласуваме, само ако ни ги посочи, а сега ЦИК, Пеевски и Карадайъ направо ни правят на магарета! 

БОЕЦ заведохме 6 дела във ВАС срещу тези нищожни решения на ЦИК и ако съда не се произнесе ще обжалваме изборните резултати - списъка на избраните обявен от ЦИК пред Конституционният съд! 

Може да живеем в кочина, но това не значи, че всеки ден трябва да ни го доказват и не значи, че всички в кочината са прасета. Има и непримирими граждани и ще се борим за Истината и срещу наглите до край! 

Автор: Георги Георгиев - ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари