Моторист загина при тежка катастрофа в Монтана

2
Загиналият е изхвърчал на 100 метра при удара в лек автомобил / снимката е илюстративна /
Загиналият е изхвърчал на 100 метра при удара в лек автомобил / снимката е илюстративна / Снимка: архив

Моторист загина при тежка катастрофа на изхода на Монтана

Пътният инцидент е станал около 21 часа, на излизане от областния град, в посока Лом. Ударили са се лек автомобил и мотор, информира агенция BulNews.

Свидетели на катастрофата веднага сигнализирали на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и спешни медици, които само констатирали смъртта на мотоциклетиста. Очевидци споделят, че двете возила са се ударили толкова силно, че тялото на моториста било на около 100 метра от мястото на произшествието.

По неофициална информация вследствие на инцидента са пострадали жена и дете, които лежали в кръв на асфалта до пристигането на лекарите. Те са откарани в монтанската болница за допълнителни прегледи и изследвания.

Свидетели на зверската катастрофа разказват, че ударът е бил толкова силен, че марките и моделите на колата и мотора са неразпознаваеми.

Към момента не са ясни причините, довелите до жестокото меле, но според очевидци, минути преди инцидента мотористът се движел с над 130 км/ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • чичомехтинпедала
    Пиша тука някакви тапотий да ми плашта Мутрофанката жълти копейки.да живей ТероруZZшлямия и путлерчето!
  • daskal
    Колкото и да се труфят с арманита и шанели, всичките ни милионери "бизнесмени" днес смърдят на БКП и Държавна сигурност....
  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...
  • Путин Хуйло
    Я си ебавай майката, заминавай за Русия.Ай ми кажи имали ама имали поне един заминал за Русия.Да еба майката ти тъпа