Моторист пострада тежко при катастрофа край Добрич

0

Шофьор на лек автомобил му е сякъл пътя

23-годишен мотоциклетист е пострадал при катастрофа днес около 13:30 часа на околовръстния път на Добрич, съобщи Про Нюз Добрич.

На кръговото кръстовище за Горското стопанство излиза лек автомобил с варненска регистрация и завива за местността Дъбовете. По същото време откъм квартал „Рилци“ се е движел мотоциклетистът. След като шофьорът на лекия автомобил не го пропуснал, последвал удар.

При него сериозно е пострадал мотоциклетистът. По първоначална информация той има фрактура на таза и на левия крак. Настанен е в болницата в Добрич.

Шофьорът на лекия автомобил е на 64 години. Той и спътничката му са невредими.

Двамата водачи са дали проби за алкохол и наркотици, които са дали отрицателен резултат.

По случая предстои да бъде образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    русенец
    Както си карало пишлемето с 90 и изведнъж някаква пенсия му сякъл пътя. Все така се получава, все някой им сече пътя. Прочие, като гледам, че предница на колата е изкримена с поне 25 сантиметра си правя извода, че пишлемето може и с 30 да е карало.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари