Моторист катастрофира в София

2
Инцидентът стана на булевард "България"
Инцидентът стана на булевард "България" Снимка: "Катастрофи в София" / Facebook

Инцидентът стана на булевард "България"

Моторист катастрофира в София.

Инцидентът стана в ранния следобед на булевард "България".

На място има екип на Спешна помощ.

Под поста в социалните мрежи със снимка от мястото на инцидента се разрази спор чия е вината, тъй като тенденциозно се прехвърля на моториста.

"Абе не мога да разбера, защо винаги Моториста е НЕВИНЕН??? Колко от Вас са виждали нормален Моторист??? Да кара като хората...", пише потребител в групата "Катастрофи в София".

"Не мога да кажа, не съм била там. Но и сред шофьорите на автомобили има много невнимателни. За съжаление не внимателните мотористи са повече и като шофьор навъртащ 1500 до 2000 км месечно в София ми идват в повече с апела за пазене.", отвръща друг потребител.

Така и не става ясно какво е състоянието на пострадалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари