Моторист блъсна разсеяна клошарка

0

Мотоциклетист на 21 години блъсна внезапно изскочила на пътното платно клошарка.

Жената тръгнала да цепи един от най-натоварените булеварди в Пловдив и то на място без зебра.

Пътното произшествие станало около 11 часа, когато на спешния телефон 112 бил получен сигнал за блъснатата жена от очевидец. Мотористът е карал от хотел „Тримонциум” в посока „Чифте баня” и Панаира, когато от южната страна на тунела пред него внезапно на пътното платно слязла пешеходката. Според свидетели жената дори не се огледала, а директно тръгнала да пресича бул. „Цар Борис Трети Обединител”.

Мястото, където е ударена от мотора, е любимо за пресичане на по-възрастни пешеходци. Оттам до най-близкия подлез на „Понеделник пазара” има не повече от 15 метра, но мнозина ги мързи да заобиколят, за да пресекат безопасно през подлеза.

Жената е изскочила внезапно на пътното платно и то на място, където пресичането на пешеходци не е разрешено

Блъснатата жена е била тотално неадекватна, предаде „Монитор”/”Телеграф”. Пред отишлите на произшествието полицаи тя на няколко пъти се представяла с различни имена. Тя била откарана в болница с охлузвания и травми на главата, съобщиха от здравното заведение. Оттам уточниха, че на пострадалата са назначени изследвания, след които ще стане ясно дали има вътрешни травми и дали е с опасност за живота.

Мотористът е бил изряден при полицейската проверка след катастрофата. Пробата му с дрегер е била отрицателна, младежът е имал книжка, съобщиха от полицията в Пловдив

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари