Москва привика кореспондента на БНР

0
Ангел Григоров е извикан на разговор в руското министерство на външните работи
Ангел Григоров е извикан на разговор в руското министерство на външните работи Снимка: Личен архив

Ангел Григоров е извикан на разговор в руското министерство на външните работи

Единственият представител на българска обществена медия в Москва - кореспондентът на Българското национално радио Ангел Григоров, беше извикан на разговор в руското министерство на външните работи, съобщиха от БНР.

Това става часове след информацията, че кореспондентът на вестник "Росийска газета" Александър Гацак е напуснал България след заповед на председателя на ДАНС. Експулсирането на руския гражданин е заради действия, представляващи заплаха за националната сигурност, обясниха от агенцията.

Русия ще предприеме ответни мерки на действията на българските власти, заяви по-рано говорителят на министерството на външните работи Мария Захарова . "Това е поредният незаконен ход на натовците, които маниакално преследват руските журналисти", написа тя в "Телеграм".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари