Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

МОС - Бъзън: Антената на Теленор не е опасна

1

Местен Обществен Съвет - Бъзън както и много други жители подкрепят монтирането на базова антена на Теленор в селото!

От уведомлението пратено до МОС - Бъзън от страна на Теленор ясно се вижда,че антената няма да представлява опасност за населението и жителите, ако тя бе опасна МОС също щяха да реагират с акция" против"!

От МОС съветват жителите на селото да четат повече предоставените им факти по темата, а не да се подвеждат на хипотетичните твърдения от страна на кмета на селото,че ще бъдат "облъчвани", в тази насока тогава бихме искали да попитаме бъзънчани, защо ползват мобилни устройства, те не вредят ли на здравето а как да работи едно устройство без излъчвателна антена за която е потвърдено,че не вреди на здравето в случая?

МОС - Бъзън изразява категорично своето възмущение от репортажа излъчен по БНТ2, който не бе обективен, и в който това уведомление не бе показано умишлено както и не бе потърсено умишлено мнението на жителите които са на мнение,че антената е и необходима и безвредна!

Ние ще направим всичко възможно да информираме населението по темата коректно и безпристрастно като по този начин се надяваме да ги изведем от тази "заблуда" към която ги подтикна кмета на селото.

С уважение: Т.Ахмед

Председател на МОС-Бъзън

Автор: Т.Ахмед
(Автор: Т.Ахмед - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари