Момче от ромски произход обяснява на българите защо държавата ни е пропаднала

6
Момчето разказва история за Васил Левски, в която Сюлейман паша му казва, че е продаден за шише ракия от поп Кръстьо
Момчето разказва история за Васил Левски, в която Сюлейман паша му казва, че е продаден за шише ракия от поп Кръстьо

В социалната мрежа плъзна видео, на което момче от ромски произход решава да обясни на всички българи защо държавата ни е пропаднала и защо нямаме оръжия.

Момчето разказва история за Васил Левски, в която Сюлейман паша му казва, че е продаден за шише ракия от поп Кръстьо. След дръпнатата "лекция" по история, той вади модерен телефон на джоба си и запява химнът на Великобритания на развален английски, пише Блиц.

Ето какво казва момчето от ромски произход:

"Здравейте, сега ще ви кажа защо вашата държава е паднала от всички държави. Имам да ви казвам доста неща. Вие знаете много добре, че вашата България, държавата ви, нали се сещате, че вчера ви говорих за Васил Левски. Сега ще ви кажа няколко велики хора като него – Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, БенГовски, Георги Стойков Раковски и други. Те са много. Сега ще ви кажа защо вашата държава е паднала. Вие знаете много добре, защото поп Кръстьо е издал Васил Левски за едно шише ракия. Сюлейман паша е отишъл при Васил Левски и му казал „Ето, Васил Левски, видя ли, поп Кръстьо те издаде за едно шише с ракия“. Ето затова вашата държава е пропаднала, затова турците ви държат 500 години под турско робство, защото вие не си вярвате, не си помагате, затова нямате хубави оръжия и такива неща. Сега иначе щяхте да сте като Англия, Америка, Германия и други градове. Вие си знаете много добре даже сега ще ви пускам хима на Англия, да си слушам малко".

След това той вади модерен смартфон с тъчскрийн и наистина пуска английския химн и започва да пее с наслада вместо „God save the queen” – “Good send the queen”.

С това видеото приключва.

Кадрите събират десетки коментари за отрицателно време. Ето и някои от тях:

"И на тоя цървул му плащаме тока и какво ли не ? Е, нема такава държава !"

"Ами махни се от нашата държава! Вземи си и ракия със себе си за спомен! Мазен глупак! Иди в и Индия там ти е мястото...."

"Прав е и е истинна че по продажен,злобен и разединен народ няма като нашия."

"Ти от коя държава си бе тръндафор!"

Момчето се подвизава в социалната мрежа под името Reshat Hoca и определя себе си като блогър, актьор и ученик. Последната му активност там е от 2018 година. Той прави доста видеа, в едно от които дори обяснява какви правила ще „приложи“, след като стане кмет. Всички те са насочени към лицата под 18-годишна възраст.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари