Младеж е в кома след тежка катастрофа край Пантеона в Русе

16
Пострадали са още две момчета
Пострадали са още две момчета Снимка: Русе Медиа

Тежка катастрофа е станала тази нощ в Русе.

Пострадали са трима младежи, като единият е в кома с опасност за живота, предава Русе Медиа.

Инцидентът е станал малко преди 2 часа тази нощ. По първоначална информация лек автомобил „Хонда“, движещ се по бул.“Цар Освободител“ от „Рига“ към кръговото, е бил засечен странично от лек автомобил, идващ от бул.“Съединение“ откъм Пантеона. В резултат от удара хондата е запратена в уличен стълб, а другият автомобил е отскочил и се е озовал към разделителната тревна ивица.

Очевидци, присъствали на мястото на инцидента разказаха, че в този момент оттам е минавал екип на „Спешна помощ“, който веднага е спрял, за да се погрижи за пострадалите. Те са откарани в болница с различни травми.

В хондата са пътували трима младежи. Най-тежко е пострадало 18-годишно момче, което е в кома и с опасност за живота. Другите двама са на 19 години – единият е с множество счупвания, а другият е с комоцио. На място е пристигнал и екип на Криминалистична лаборатория. По неофициална информация водачът, който е засякъл хондата, е дал положителна проба за алкохол.

Заради разлятото масло при инцидента кръстовището на Пантеона в момента е опасно. Въпреки че мястото е насипано с абсорбиращо вещество, платното остава хлъзгаво и трябва да се преминава с повишено внимание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари