Младеж се бори за живота си след тежка катастрофа на пътя Русе - Варна

0
19-годишното момче е в интензивно отделение
19-годишното момче е в интензивно отделение

19-годишното момче е в интензивно отделение

19-годишен младеж от разградското село Мортагоново е с опасност за живота след тежка катастрофа, станала тази нощ на главния път Русе - Варна, съобщават от полицията. Сигналът е получен на тел.112 около 02:15 часа на 30 октомври. На място са изпратени екипи на „Пътна полиция“ и оперативно-следствена група.

При огледа е установено, че на изхода на село Ушинци в посока Варна „Фолксваген Пасат“, управляван от 22-годишен мъж от Варна, при неспазване на дистанция блъска в задната част „Ауди А4“, шофирано от пострадалия младеж. Ударената кола се блъска в два паркирани автомобила. В нея е пътувало и 18-годишно момиче от Мортагоново, което е настанено в МБАЛ - Разград с различни наранявания, без опасност за живота. Шофьорът на „Ауди“-то е в ОАИЛ.

Пробите на двамата шофьори за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. По случая се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари