Млада русенка подарява балната си рокля

11

Благороден жест в навечерието на баловете е напът да зарадва абитуриентка

Никол Дечева от Русе ще подари балната си рокля на абитуриентка, която няма възможност да си закупи. В навечерието на баловете, младата дама обяви жеста в социалните мрежи. Дизайнерският тоалет очаква да намери своята нова притежателка.

Роклята впечатлява с изискана визия и скъпа изработка, а очарователната Никол събра стотици одобрителни коментари за щедрия подарък, който е напът да зарадва абитуриентка от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    ruse
    Брано нека има повече такива русенци. Адмирации
  • 20
    2
    mischi
    Прекрасен жест! Дано да намери и други последователи! Никол, желая ти да срещнеш много добри хора в живота си и да ти се върне стократно проявената добрина!
  • -16
    1
    Де да знам
    Оф, сигурно мотивите са наистина безкористни / иска ми се да вярвам в това/, но лично на мен ми нагарча. Ето ти ми роклята, само един път обличана, имам и едни дънки, само един път изпрани, и обувки имам дето вече няма да ги ползвам. Да бе, да бе, жест .... ама ми нагарча.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари