Млад русенец се бори с коварно заболяване

0
Да помогнем на Гошо!
Да помогнем на Гошо!

28-годишният русенец Георги Атанасов Атанасов, който страда от тежко заболяване, има нужда от помощ и подкрепа.

След консултации миналата седмица при професор Маркус Бюхлер в университетската болница в немския град Хайделберг на младото момче е поставена страшната диагноза - сарком на главата на панкреаса с метастази в черния дроб, пише вестник Утро.

Назначено е лечение от 6 вливания чрез химиотерапия. Болницата в Хайделберг е с голям опит в лечението на този вид сарком, а лекарите са с очакване туморът да се свие напълно след химиотерапията или да намалее до възможност за последващата операция на главата на панкреаса. Предстои да бъде уточнена и първата дата на химиотерапията, споделят близките на момчето във фейсбук страницата „Да помогнем на Гошо“. Средствата на семейството на Гошо обаче са крайно ограничени и затова се обръщат за помощ, за да спасят 28-годишния младеж. 

За целта стартира кампания с кутии за дарение. Такива са поставени в магазините „Фаст Маркет“ на ул. „Петко Д. Петков“ 3 (на паркинга срещу хотел „Дунав“) и в кв. „Възраждане“ на ул. „Плиска“ 94. Семейството на Гошо търси възможности и за още локации. Ако имате бизнес, или работите на място, където е възможно поставянето на дарителски кутии, молим ви да се свържете с нас, апелират близките на момчето. 

Всеки, който иска, може да помогне на Гошо в битката срещу коварната болест с дарение в специалните кутии за дарение или по банкова сметка:

IBAN: BG94IORT80485088077800
BIC: IORTBGSF
Георги Атанасов Атанасов

Източник: Вестник Утро
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари