Млад русенец има нужда от помощ за лечение

5
След неуспешно лечение в България семейството се свързва с клиника в чужбина
След неуспешно лечение в България семейството се свързва с клиника в чужбина Снимка: Фейсбук

Млад русенец има нужда от помощ за лечение

Андриан е на 22 години от Русе и страда от злокачествен тумор в мозъка. След серия от пристъпи на гърчове, състоянието му се влошава бързо и загубва способността да ходи и да говори нормално. Прикован е на легло, като са му нужни ежедневни грижи. След неуспешно лечение в България семейството търси помощ в чужбина.

Сестра му Камелия организира кампания за събиране на средства чрез група във Фейсбук: "Да помогнем на Анди", свързва се и с турска клиника за лечение, което изисква на всеки две седмици той да бъде воден на химиотерапии в болницата. Лекарите там смятат, че ще успеят да стопят образуванието и засега няма да е необходима операция.

"Той се подобрява със всяка една терапия, която му поставят и знам, че всичко върви в правилна посока за него. Подкрепата, която получава от вас, е незаменима! Успех на нашето момче. Продължаваме така до следващия контролен преглед и ЯМР, след това вече ще чакаме информация. Бъдете живи и здрави!", пише Камелия в групата на Анди.

Всеки, който има желание и възможност да помогне, може да го направи на дарителската сметка за Андриан:

Дарителска сметка: BG67UBBS80021024739450

Титуляр: Гергана Ангелова Пометкова

Основание: Лечение на Андриан Георгиев Кънчев

Дарения чрез банкова карта, Рау Pal, G Рау, Revolut може да направите чрез платформата ТУК!

За да го подкрепите, можете да закупите домашни меденки и соленки с благотворителна цел, които семейството приготвя - ТУК!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари