Корнелия Колеолова: До края на месеца трябват още 20 000 евро, за да живее Георги!

10
Семейството вече е разпродало каквото има, но парите не стигат
Семейството вече е разпродало каквото има, но парите не стигат Снимка: Кадър от Bulgaria ON AIR

45-годишен баща на две деца се бори с коварно заболяване. 

Семейството на Георги Колеолов от Русе втора година живее между надеждата и отчаянието, предава Bulgaria ON AIR. Близките са принудени да се обърнат към хората с добри сърца за помощ, след като събраните средства за лечението вече са изчерпани.

Проблемите за Георги започват през лятото на 2020 година, когато получава силно главоболие и нарушена координация. Изследванията показват голям мозъчен тумор, който е опериран незабавно. Година по- късно мъжът отново не се чувства добре – има нов тумор.

"Когато го оперираха, всъщност потвърдиха, че новото образувание е високостепенен глиом - злокачествено образувание и то с 3-4 степен, което в рамките на четири месеца се беше развило", разказва съпругата на Георги - Корнелия Колеолова.

Георги започва лъче- и химиотерапия, но вместо да се подобрява, той се влошава драстично. Единственият шанс е лечение в Турция, където имат опит с подобен вид тумори. След дарителска кампания средствата са събрани и терапията започва.

"Дават ни голяма надежда , че той може до 100 процента да си възвърне мозъчните функции и този тумор да бъде ликвидиран", пояснява съпругата му.

Неочаквано обаче състоянието на Георги рязко се влошава и се налага да бъде преместен в интензивно отделение. Започва друг вид терапия, която след втората доза дава резултат.

"Той вече продължително време през деня бодърства и е в съзнание, адекватен е, знае къде се намира, започна да движи координирано ръце и крака", коментира Колеолова.

Престоят на Георги в клиниката струва 1100 евро дневно. Семейството вече е разпродало каквото има, но парите не стигат. До края на месеца трябва да се осигурят близо 20 000 евро, за да има шанс за Георги.

"Георги е душа човек, той е добряк, той живее за околните, той не е егоист, той е радостта на децата ми, той е закрилата им, той е моята утеха…. Това е човек, който обича да е с хора, да живее заради хората, раздава се, в момента той има нужда от помощ", сподели още съпругата му.

Корнелия и двете ѝ деца не се предават и вярват, че ще намерят подкрепа за живота на Георги.

Дарителска сметка:

Пощенска банка

IBAN BG84 BPBI 79214040 9097 02

BIC BPBIBGSF

Корнелия Любомирова Романова - Колеолова

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари