Млад мъж падна от шестия етаж на болница в Разлог

0
Пострадалият е транспортиран за лечение в “Пирогов”
Пострадалият е транспортиран за лечение в “Пирогов” Снимка: БГНЕС / Архив

Пострадалият е транспортиран за лечение в “Пирогов” 

Млад мъж от Пловдив падна от шестия етаж на болницата в Разлог, съобщиха от полицията. Инцидентът станал в неделя около 11:45 часа. Тогава от Филиала на ЦСМП в РУ - Разлог е получено съобщение в Районното полицейско управление, че 29-годишен пациент от град Пловдив, който е настанен за лечение в едно от отделенията на МБАЛ - Разлог е паднал от шестия етаж на сградата. Пострадалият е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ – “Пирогов” в град София с политравми и опасност за живота. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Проверяват се различни версии – от нещастен случай, криминален инцидент, до опит за самоубийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари