Митрофанова: Българският народ не подкрепя действията на правителството срещу Русия

3
Получаваме и писма за подкрепа, а в интернет много хора сами превеждат уебсайтовете ни от руски на български
Получаваме и писма за подкрепа, а в интернет много хора сами превеждат уебсайтовете ни от руски на български Снимка: БГНЕС

Получаваме и писма за подкрепа, а в интернет много хора сами превеждат уебсайтовете ни от руски на български

Българският народ не подкрепя нито реториката, нито действията на правителството срещу Русия. Това заяви руският посланик в София Елеонора Митрофанова, цитирана от РИА Новости.

„Народът на България не подкрепя реториката и действията на своето правителство по отношение на специалната операция в Украйна”, заяви тя в ефира на телевизия „Россия 24”.

Посланикът отбелязва, че по време на посещението на ръководителя на Пентагона Лойд Остин в големите български градове, включително Варна и София, са се провели антинатовски митинги в подкрепа на Русия.

„Получаваме и писма за подкрепа, а в интернет много хора сами превеждат уебсайтовете ни от руски на български”, подчерта Митрофанова. Тя уточни, че това не е позицията на всички хора, а на мнозинството.

РИА Новости припомня, че България обяви 10 руски дипломати за персона нон грата, а Латвия и Естония заявиха, че експулсират по трима членове на руското посолство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    7
    Е.М.У.
    38 проруски трола в Русенско са индентифицирани по адреси и 21 са заглушени ! Здравец -Изток е основната дестинация ! Питам,кога ще им се потърси отговорност ,а не само предупрежденията до консула ! А какво става с т.н. ''Тракииски дружества '' Тях кога ?
  • -8
    6
    ха
    Шибани руски тролчета. Как ми се иска да ви натоварят във вагони като добитък и да ви пратят при вашите братушки. А те как ще ви заобичат... ще стантете любимите им български курви!
  • 31
    5
    Така е,
    Права си, Митрофанова! Само лумпените в България ръкопляскат на правителството на Просто Киро и лижат €врогейски и американски задници! Или както ти правилно ги нарече: ПОДЛОГИ.
  • -29
    4
    Ти да видиш...
    Излиза, че са получили над 3 милиона и кусур писма с путинофилска позиция и то с трите имена и егн на подателя... Айде малко мяра имайте в пропагандата, де!!! Смешници! По-добре кажете къде раздавате копейки на троловете, че много станаха лилипутинковците, дето тролят след всяка новина НАТО/Русия/Украйна
  • -34
    3
    Синьо-жълт флаг
    Алтавата част от българския народ не подкрепя действията на правителството срещу Русия. Аман от жалката ви пропаганда и опорни точки. Чемодан, вокзал, НАХУЙ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари