Елеонора Митрофанова: Църквата е наша, всички документи са в мен

1
Имаме нотариален акт за църквата "Свети Николай Мирликийски". Тя е руска.
Имаме нотариален акт за църквата "Свети Николай Мирликийски". Тя е руска. Снимка: NOVA

Имаме нотариален акт за църквата "Свети Николай Мирликийски". Тя е руска.

Това каза посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова след откриването на храма. "Земята също е подарена. Имаме всички документи от самото начало на създаването ѝ", уточни тя.

Митрофанова подчерта, че църквата е отделна от държавата и трябва да работи нормално. Тя изрази надежда, че няма да има повече проблеми, предаде NOVA.

Посланикът на Русия уточни, че няма информация какво е проучила прокуратурата. По думите ѝ информацията е 4 тома и не е ясно какво може да има в тях.

Руската църква отвори врати днес минути след 9:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    фена на Путин
    В Камчия ходят деца на спортен оздравителен лагер. ДЕЦА !!! Бъдещето на планетата, било то еврейско американско турско македонско или китайско. Всичко е напълно законно според Българското законодателство. Точка.
  • 4
    2
    до 1
    Аз съм сериозен русофил, но за коментара имаш палец от мен. Руската държава не може по никакъв начин да претендира за собственост върху българската земя. Руски граждани може да си купуват имоти, колкото могат и американски граждани, доколкото това отговаря на законодателството ни. Но руската държава може да разполага с българска земя само в рамките на посолствата, които им осигуряваме. Нищо повече. България на българите.
  • 4
    1
    хаха
    Че какво може да имате в една обявена от самите вас "вражеска държава"? Нямате църква, скоро няма да имате и огромния комплекс на Камчия. И така лека полека ще ви вземем всичко, което имате на територията на вражеската държава. България има ли имоти на руска територия? Ще редуцираме вашите до броя на нашите. Точка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари