Миролюба Бенатова: За мен е очевидно, че "цивилизованият свят" гледа сеир

2
Не за първи път. Но сега сме на по - предни редове
Не за първи път. Но сега сме на по - предни редове Снимка: EPA/БГНЕС

И Петков и Радев днес заявиха, че било "очевидно, че Путин ще спечели тази война"

За мен е очевидно, че "цивилизованият свят" гледа сеир. Не за първи път. Но сега сме на по - предни редове.

И, да, нищо не е очевидно още. Но някои хора много бързат да приключат случая.

Защото бизнес има да се върти.

Миролюба Бенатова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    до 5
    Абсолютно правилно. И двете страни знаят, че са по-безнаказани и по-въоръжени от останалите и понякога доста брутално следват интересите си. Лично за мен с Украйна Путин сгреши. Трябваше да ги остави да започнат да вият от глад. Но и САЩ помогна за това решение на Русия. Прекалено арогантни и безцеремонни станаха краварите така, че беше въпрос на време някой да им покаже, че има и по-безцеремонни от тях. Но я ми кажи коя страна ет посочените две е проляла повече кръв из военни конфликти? Само в Ирак се смята, че са загинали близо 200 000 цивилни за времето на окупацията, която впрочем продължава.
  • 1
    6
    русенец
    Забележи че СССР и Русия е член на Съвета за сигурност на ООН и руснаците са одобрили въпросните нападения на САЩ от линка по-долу, съгласно резолюции на ООН, вместо да налагат вето...
  • -2
    5
    русенец
    значи САЩ са войнолюбци, а Русия прави нещо различно? Не правят ли двете едно и също нещо, но едните са кравари, а другите са братушки? https://en.wikipedia.org/wiki/Declaration_of_war_by_the_United_States#Military_engagements_authorized_by_United_Nations_Security_Council_Resolutions_and_funded_by_Congress
  • 1
    4
    русенец
    Я ми припомни САЩ кога са обявявали война последните 70 години, през които са създали над 60 военни конфликта в света.
  • 4
    3
    Bonkerz
    Също и няма резолюция на ООН относно конфликта (блокирана от Русия с вето). Путин лъже че няма да напада, после лъже че само Донецк о Луганск щял да освободи, пък атакува 14 от 17 украински области, не е обявил официално война като страхливец и мерзавец. Запада не действа така, още по-малко с лудия, който заплашва с ядрена война, щото изостава по всички др показатели и тия руски хиперзвукови ракети изобщо не са чак толкова по-добри от нормалните.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари