Миролюба Бенатова: В беда сме

2
Как Кремъл "усилва" пропагандата, а фейсбук открива само ТРИ фалшиви профила за месец?, пита журналистката
Как Кремъл "усилва" пропагандата, а фейсбук открива само ТРИ фалшиви профила за месец?, пита журналистката

Публикуваме коментар на Миролюба Бенатова за войната в Украйна:

"Откакто човешките автентични разкази от Украйна отстъпиха мястото в ефира на дежурните анализатори, пропагандата избуя. И в двете посоки.

И някак неусетно думата взеха "интелектуалци - герб". За Украйна е лесно да се говори. За по-наши теми - не съвсем.

А закиченото украинска знаме на реверите на бившите министри от ГЕРБ, вреди на отношението към разрушена Украйна точно като кремълска опорка, засилена от трол.

****

Как Кремъл "усилва" пропагандата, а фейсбук открива само ТРИ фалшиви профила за месец.

Прочетете текста на министър Божидар Божанов, когото аз продължавам да наричам истинския военен министър на България.

Ще видите, че не става със забрани и никой не се стреми към тях. Ще прочетете за проблема в дълбочина, но и разбираемо. Накратко: в беда сме. В голяма беда сме."

Текстът на министъра на електронното управление Божидар Божанов, озаглавен "Какво прави държавата срещу дезинформацията?", може да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    ...
    Чудя се, как може разследващ журналист като Бенатова, чието призвание по подразбиране е да търси и показва истината, точно тя да вдига и развява бялото знаме, вместо да се разтърси и разрови по-надълбоко, а не само да пищи и да бяга пред вятъра ! Слабачка - куродръвка !
  • 8
    1
    КоР ЗА БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭
    ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭ И ГЕШЕВ КАСКЕТА ИЗТЕКОХА В КАНАЛА ЗАЕДНО С ФЕНОВЕ СИ.... И БОКО ТИКВАТА ОТ ТУК НАТАТЪК ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ САМО ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ИЛИ ОТ „ОФИСА“ НА БАЙ СТАВРИ............МУ-ХА-ХА 😝 😂
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари