Румен Радев: България не участва в съвместната доставка на снаряди за Украйна

1
Президентът представлява България на заседанието на Европейския съвет
Президентът представлява България на заседанието на Европейския съвет Видео: bTV

Президентът представлява България на заседанието на Европейския съвет

България не участва в съвместната доставка на снаряди за Украйна, заяви в Брюксел президентът Румен Радев, пише bTV.

Държавният глава представлява България на заседанието на Европейския съвет в Брюксел. Евролидерите се събраха на двудневна среща, а сред обсъжданите тема са продължаващата война на Русия срещу Украйна, повишаване на конкурентоспособността и производството на Европа, предизвикателствата пред енергетиката, миграционният натиск.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    До 7
    Ай хохло качвай се в електричката и пътувай за усрайна! Никои не те пита третополов упадък! Ясно!
  • -3
    7
    До 6
    Ти партийния секретар миришеш на АБПФК ! Всичко дължиш на СССР и си готов за ролята на Матросов ,само и само да има нов 9 септември ! Питай младите и да видиш как ще ти се смеят на простотията ! Никой не ще да кара ''МОСКВИЧ'' ,ясно !
  • 1
    6
    До 5
    Ама ти си много заблудено животно с гепарди танкове и дрончетата на усрайна от къде са от марс ли? Парите дето се наливат в усрайна от къде са извънземните ги дадоха ли????? Точно, че Русия си тупа освен усрайната ти ами и скапания Гейвропейски съюз! А като толкова си тузар що не си на фронта???? Да не ти се дръпна фъша а?
  • 0
    5
    До 4
    Не е лошо човек да има самочувствие,но как може Русия да воюва с всичките държави,които оказват помощ на Украйна,след като не може да се справи със самата Украйна?И защо говориш за война,нали е военна операция на Русия?
  • 2
    4
    а защо
    в информацията липсва, че освен нас още 9 държави от ес няма да участват?!? Сигурно и тях ще ги отхвърлят отвсякъде, както твърди 3-тия?!? Ей, не се усещате как ни набълбукват все повече и повече във войната!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари