Миролюба Бенатова: Цветанов показа среден пръст на Борисов

1
Той си знае как ще го разчете, коментира журналистката
Той си знае как ще го разчете, коментира журналистката

Любопитна аналогия направи Миролюба Бенатова в пост във Фейсбук, където коментира , че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пак влезе в парламента като сътрудник на ГЕРБ, а по-късно и излезе.

"Нещатният сътрудник си е нещатен сътрудник. И си е прав, че не се чувства наказан, защото няма кой да го накаже. Това сътрудничество е показване на обикновен среден пръст. Към публиката и към всички купувачи на имоти без телепатични връзки. Струва ми се, че е среден пръст и към председателя на ГЕРБ, но той си знае как ще го разчете", пише Бенатова.

"Ние сме парламентарна група на ГЕРБ, нормално е зам.-председателят на партията Цветан Цветанов да има възможност да посещава заседанията на групата". Това заяви пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова по повод на информация, че Цветанов е вписан като нещатен сътрудник към групата на ГЕРБ.

Само преди часове Цветанов пак се обърна на 180 градуса. Във фейсбук той реагира на общественото възмушение с пост, в който пише, че се отказва да е нещатен сътрудник на НС. Но стореното-сторено. Средният пръст към Борисов остава. И май не само в историята.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари