Димитър Стоянов: Зная, че ви шокирам, но Борисов е прав!

2
Тази вЕрно е ПКП! С акцент на проста! Не на пут...
Тази вЕрно е ПКП! С акцент на проста! Не на пут...

Зная, че ви шокирам, но Борисов е прав! Тази вЕрно е ПКП! С акцент на проста! Не на пут.....

Да го изясним, аз искам оставка на този кабинет, защото той е развъдник на корупция и на такива (тиква) индивиди! Борисов доказа, че е неспособен да води прозрачна и честна политика на управление! Аз не искам просто оставка, аз искам крадците да бъдат справедливо наказани!

Цвета Караянчева: Като не ти харесва метрото, ходи пеша, бе!

Да, Борисов е прав и за друго. В България има лош човешки материал. Именно той, лошият човешки материал, съставлява 93% от електората на ГЕРБ и 98% от ръководния апарат на партията! Самият Борисов и ПКП са потвърждение на тази теза!

Това, че търпим такава управленска низост също е доказателство, че сме лош човешки материал.

Да, проблем е, че закъсняхме с упражняването на правото ни на протест! Да, при всеки погрешен ход, на което и да е правителство, ние гражданите трябва да упражним контрол на правителството. Граждански контрол чрез протест и натиск от улицата! За в бъдеще трябва да научим този урок! Контрол над избраните от нас!

Уви за Борисов е късно да учи нови номера и да стане почтен. Управлението на ГЕРБ е еманция на корупцията. Аз лично не виждам как е възможно тази партия да участва в прозрачно управление. Наистина, Цветан Цветанов опитва да реанимира част от това политическо тяло, но то е изградено предимно от лош човешки материал!

*Може да съм пропуснал МВР министЕра и онзи на здравеопазването, както и още 15-20 от членовете на кабинета, изявен материал, но не претендирам за изчерпателност.

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари