Мирише на анархия и пълен батак!

1
Мораториумът върху цени обикновено завършва с шоково поскъпване след това, заяви Карлос Контрера
Мораториумът върху цени обикновено завършва с шоково поскъпване след това, заяви Карлос Контрера

Мораториумът върху цени обикновено завършва с шоково поскъпване след това, заяви Карлос Контрера

"Фамозен ден, а е едва сряда, а Парламентът дори не е започнал да работи /няма постоянни комисии/. Мораториум върху цените на ток, вода и парно, предложен от уж дясната ГЕРБ-СДС. Предложението е подкрепено юнашки от почти всички парламентарни групи."

Такъв коментар написа във Фейсбук страницата си общинският съветник и председател на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера относно решението на Народното събрание да наложи мораториум върху цените на тока и парното.

"От толкова възможни мерки, се избра най-безумната, миришеща на тежък социализъм. Какво ще се прави по-натам не е ясно. Интересно, че мораториумът май касае само регулирания пазар, а на свободния спекулата и износа на евтиния ни ток продължава. Мораториумът върху цени обикновено завършва с шоково поскъпване след това. Обръщам внимание и че май не обхваща цената на природния газ, т.е. разходите там ще продължават да хвърчат. Мирише на анархия и пълен батак. Цените на регулирания пазар буквално ще гръмнат след няколко месеца, докато продължава износа на евтиния ток. Все сме очаквали глупости, но в момента се твори чутовна такава – с дейното участие на опозиция и управляващи. Боже, пази България", завършва коментара си Контрера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари