„Мираж“ покори фестивал в Букурещ

0

От 18 до 20 ноември 2016 г. Формация за модерен балет „Мираж“ към Общински детски център за култура и изкуство с ръководител Наталия Томова участва в Танцов фестивал в град Букурещ, Румъния.

В надпреварата се включиха над 3500 танцьори от 15 държави. Талантливите възпитаници на г-жа Томова впечатлиха журито, спечелиха аплодисментите на публиката и завоюваха три първи места в различни категории. В категория „MTV commercial MINI ІІ“ групата от 7 до 9 години се представи с танца „We love to dance“, в категория „Urban Megacrew“ групата от 10 до 13 години се състезаваха с танца „Time to dance“ и в категория „MTV commercial“ групата от 13 до 18 години представиха танца „Girls run the world“.

Освен трите първи места, русенските танцьори завоюваха и две специални награди. Групата от 13 до 18 години бе отличена за най-добра в категория „MTV commercial“ и спечели покана за участие и 50 процента намаление за цялата група в танцов фестивал „Giovani Talenti“, който ще се състои на 30 април 2017 година в Италия. Танцьт „Time to dance“ получи приза за най-добър танц в съревнование с всички танци и възрастови групи в категория „Urban“ и всяко дете получи ваучер на стойност 139 леи.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари