Милен Матеев: БСП създадоха платформа ГЕРБ да вкара най-ретроградните си идеи

0
"С промените в ИК вече съществува гласуване само с хартиени бюлетини - печатани в БНБ или на принтер", каза той
"С промените в ИК вече съществува гласуване само с хартиени бюлетини - печатани в БНБ или на принтер", каза той Снимка: БГНЕС

"С промените в ИК вече съществува гласуване само с хартиени бюлетини - печатани в БНБ или на принтер", каза той

Не съм оптимист за съставяне на редовно правителство, но предстои да видим какво ще се случи. Това каза в предаването „Офанзива” по NOVA депутатът от ПП Милен Матеев.

Запитан всички мостове ли между БСП и ПП са изгорени, след като от ПП поставиха ултиматум пред БСП да се откажат от предложенията си за смесено гласуване, Матеев отговори метафорично.

„Като говорим за мостове, означава, че има два бряга. Тези, които преминаха на другия бряг, са БСП. Те направиха скок – от партия, която само имитираше, че е опозиция на ГЕРБ се превърна в пария, която подкрепяше реформаторските сили. В 48-ото НС те минаха от страната на партиите на статуквото – минаха на другия бряг. Ако искат да има мост, трябва да оттеглят това, което внесоха и създадоха само една платформа ГЕРБ да вкара най-ретроградните си идеи за промяна на изборния процес”, каза Матеев.

С промените в Изборния кодекс вече съществува гласуване само с хартиени бюлетини – едните отпечатани в печатницата на БНБ, другите – от хартиените принтери”, каза за промените в ИК депутатът от ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари