Менда Стоянова: Всеки човек има право да си купи жилище

0
Не мога да коментирам цените на жилищата на моите колеги
Не мога да коментирам цените на жилищата на моите колеги Видео: bTV

Всеки човек от публичното пространство има право да си купи жилище. Не мога да коментирам цените на жилищата на моите колеги, защото не съм запозната.

Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова, предава bTV.

"Влизаме в несериозен разговор за тези апартаменти. Как мога да знам кога и къде колегите са си купили апартаменти? Не искам да си губя времето с този разговор", каза още Стоянова.

"Аз имам апартамент в Пловдив и нямам никакво намерение да оставам да живея в София. Тук живея в апартамент на Народното събрание. Не съм аз човекът, който трябва да отговаря на тези въпроси", добави Менда Стоянова. "Чух, че прокуратурата ще извърши проверки, подаваме декларации, ще се установи дали има конфликт на интереси. Предлагам тази тема да я изчерпим. Мислих, че ще ме питате и за имотите на Елена Йончева. Нека прекратим тази тема. Не мога да отговарям за апартаментите на колеги", ядоса се Стоянова.

В крайна сметка тя коментира и темата за съюза между ГЕРБ и СДС. "ГЕРБ е достатъчно голяма партия и сме доказали, че сме сериозна партия. Печелим сами избори с марката ГЕРБ. Това са различни избори - европейски избори. Те са важни, защото националистическите и популистките партии набират сила. Трябва да се води борба с този национал-популизъм. СДС е сестринска партия на ГЕРБ в ЕНП. С тази коалиция ние правим добро на ЕНП. В Европарламента трябва да има повече представители на ЕНП. Тези срещи са отворени и могат да се проведат с всички сестрински партии от ЕНП. Ние сме отворени към тях и към всички десни партии. Няма проблем да разговаряме с ДСБ, но като гледам те не могат да се изяснят вътре самите за себе си. ГЕРБ е дясна партия и член на ЕНП", категорична беше Стоянова.

За финал тя разкри и за срещата с "Воля". "Вчера си мислих, че срещата с "Воля" ще е проформа и бяхме отделили 30 минути за тази среща, а тя продължи близо час и половина. Всички представихме какво се прави, за да се случи нашата управленската програма. От "Воля" харесаха нашите действия и програма. В никакъв случай не можем да говорим за коалиция. Коалиция се прави, когато се разпише споразумение, обща програма, както направихме с ОП. Вчера представихме нашите действия и не можем да говорим за коалиция", завърши Стоянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари