Мехмед Гази оглави областната организация на МДПС-Русе

1
Кметът на Глоджево получи доверието на делегатите от партията
Кметът на Глоджево получи доверието на делегатите от партията Снимка: ДПС-Русе / Facebook

Кметът на Глоджево получи доверието на делегатите от партията

Мехмед Гази е новият председател на областната организация на Младежкото ДПС-Русе. Той бе избран на мястото на Айхан Тефъков, който освобождава поста поради навършени години.

На местните избори Мехмед Гази бе избран за кмет на Глоджево. "Успешен борец, шампион и треньор, Мехмед получи доверието на делегатите, да ги поведе към целта - младите ДПС-ари от областта да бъдат “динамото” на младежката организация на нашата партия и на ДПС-Област Русе", написа във Facebook народният представител Ализан Яхова.

Делегатите на конференцията на МДСП номинираха настоящия общински председател на ДПС-Русе Айдоан Джелил за областен председател на партията. За национални лидери на ДПС бяха номинирани като съпредседатели Делян Пеевски и доц. Джевдет Чакъров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Русенец
    Статиите за групировки трябва да са в раздел крими.
  • 5
    6
    Moni levi
    Тези мизерни прости и неграмотни цигани, бьлгарски не говорят,боклуци тъпи!
  • 6
    5
    Ангел Хайдутина
    Марш за Турция свиня турска анадолска Поне върви и си смени имената ве боклук мизерен Гази означава Борец за вярата такъв борец ще те направя че АЛЛАХ на онзи свят няма да ви разпознае .Скоро време ще играе тоягата много се самозабразавиха тези грозни обрязани маймуни.Научете първо българския език начело с вашия шибан лидер ДОГАН И онзи предател ПЕЕВСКИ.Вървете да си създавате де пе се та в РУМЪНИЯ и в ГЪРЦИЯ АМА СТИСКАЛИ ВИ на умирисаните дупета .БОКЛУЦЕ НЕЩАСТНИ. Идиоти мръсни.
  • 4
    4
    Пенчо Бенгазито
    Въййййй чок будала! Кяфир бузмасъ и кафе татлъ
  • -3
    3
    Осман
    На следващите избори ще стане кмет на Русе. QHSTV
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари