Единодушно избраха Баки Солак за общински председател на ДПС-Ветово

2
Айдоан Джелил беше номиниран за областен председател на ДПС
Айдоан Джелил беше номиниран за областен председател на ДПС Снимка: Снимка: Facebook

Айдоан Джелил беше номиниран за областен председател на ДПС

Баки Солак беше преизбран единодушно от всички 73 делегати за общински председател на ДПС във Ветово. На провелата се днес отчетно-изборна конференция това беше единствената издигната кандидатура и признание за успешната работа на Баки Солак, който е общински председател на ДПС-Ветово от 2003 година.

За мен това е преди всичко отговорност. Ще разчитам на местните съвети, женските дружества и младежките структури, за да продължим да работим успешно във Ветово, както и на общинската администрация. Благодаря за доверието, ще продължа да работя както досега“, заяви Баки Солак.

Гости на конференцията бяха народният представител Ализан Яхова, бившият депутат Бюрхан Абазов, областният председател на ДПС-Русе Дауд Ибрям и кметът на Община Ветово д-р Мехмед Мехмед, информира Русе Медиа.

Кметът на Ветово д-р Мехмед Мехмед коментира предстоящите избори за Европейски парламент, за които предстои много работа от страна на ДПС. „Евроизборите ще бъдат тест за това дали постижението на ДПС е устойчиво. Очаквам от вас пълна мобилизация за евроизборите, на които се надявам да покажем, че резултатът от местните избори не е случаен“ , заяви д-р Мехмед.

Ализан Яхова даде Ветово като добър пример за управлението на ДПС. „Ветово е пример как нещата се случват, когато ДПС управлява. Новото начало на ДПС е насочено към хората. Освен повишаване на жизнения стандарт на хората, ДПС ще работи усилено за общините и бизнеса, което стана ясно и от новия бюджет на държавата. Първото изпитание за нас са европейските избори, задачите ни са ясни, трябва да бъдем втора политическа сила и да имаме 4 евродепутати“, каза Ализан Яхова.

Баки Солак отчете един труден, но все пак успешен мандат. Структурите на ДПС в общината са в добра кондиция, има и новоучредена структура в село Кривня. На последните местни избори ДПС успя отново да спечели кметския пост в Община Ветово, както и да има квалифицирано мнозинство в Общинския съвет -13 от общо 17 общински съветници.

Айдоан Джелил беше номиниран за областен председател на ДПС, като той е бил номиниран на всички местни събрания във Ветово, поясни Баки Солак. Д-р Джевдет Чакъров и Делян Пеевски бяха номинирани за съпредседатели на Националния съвет на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    русенец
    В казармата в баки ни носеха храната. Мили спомени, нямат нищо общо с темата.:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари