Медицински брат изнасилва пациент, докато лежи безпомощно в болнично легло

0
Пациент става жертва на изнасилване от медицински брат
Пациент става жертва на изнасилване от медицински брат

Шокиращ момент успя да заснеме пациент в американска болница, а именно как става жертва на изнасилване от медицински брат, докато лежи безпомощно в болнично легло в американския щат Флорида. 38-годишният мъж, който иска да запази анонимност, е бил приет в болница в Палм Спрингс на 15 септември след силни болки в гърба.

Докато лежал в леглото обаче под влиянието на силни обезболяващи от него сексуално се възползвал медицинският брат Рене Мартинес. Когато Мартинес дошъл за втори рунд, пациентът успял да се добере до телефона си и да започне да снима.

Кадрите, с които се е сдобила местната телевизия Local10, показват как 51-годишния Мартинес влиза в стаята, пъха си ръката в боксерките на пациенти и започва да милва неговите гениталии. След това медицинският брат излиза от стаята. Попитах го какво прави, а той ми каза, че само проверява, дали всичко е ОК. Тогава си помислих, че този има някакви задни мисли. Той се върна, сложи си ръката в боксерките ми, извади ми половия орган и започна да си играе с него. Вторият път обаче успях да го запиша“, спомня си жертвата за сексуалната експлоатация.

По време на секс атаката жертвата не се развикала за помощ, “защото е била твърде уплашена и замаяна от обезболяващите“. „Това ми нанесе големи щети. От тогава не съм същия“, жалва се жертвата.

На следващия ден обезчестеният мъж се е оплакал на ръководството в болницата. В полицията е съобщил две седмици по-късно, защото като дете е бил сексуално травматизиран. Мартинес е арестуван и отрича да е виновен.

В понеделник адвокатът на жертвата даде ход на дело за милиони долари срещу болницата, в която се е случило изнасилването. В документите към делото се казва, че медицинският брат казал на своята жертва, че той може да изкарва много пари, ако си показва члена в хотел на негов познат.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари