Мъж наръга с нож свой приятел в Русе

1
Двамата мъже са се скарали заради дължима сума пари
Двамата мъже са се скарали заради дължима сума пари

Двамата мъже са се скарали заради дължима сума пари

Полицията изяснява битов скандал между двама мъже, след който единият е постъпил в болница с прободни рани.

На 12 ноември в 23:30 ч. в ОДМВР – Русе е постъпила информация от спешното приемно отделение на УМБАЛ „Канев“ в Русе, че 31-годишен мъж е бил приет за оперативно лечение с прободни рани. С изясняването на случая са се заели служители от Първо РУ.

Според първоначално събраните данни е изяснено, че въпросният мъж е бил на гости на свой приятел /53 г./ на адрес в гр. Русе, където са употребили алкохол и между тях е възникнало пререкание по повод дължима сума пари за предоставена вещ, което е прераснало във физическо спречкване и боричкане помежду им, при което домакинът му е нанесъл удари със сгъваем нож. После домакинът му върнал вещта и 31-годишният се е прибрал вкъщи, но след това е посетил болницата.

Случаят се изяснява, изчаква се и заключение от съдебно-медицинска експертиза за определяна на вида на телесните повреди, започнато е разследване, като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    1
    Напомням
    Тия дето се колят с ножове са на 99% мургавели.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари