Мъж и дете пострадаха при катастрофа край Старо село

1

ТИР спука гума при изпреварване и удари кола на АМ „Струма“

Шофьор на лек автомобил и дете са пострадали при пътнотранспортно произшествие на автомагистрала "Струма", съобщиха от полицията в Перник.

Инцидентът е станал тази сутрин, около 9:45 ч. в района на Старо село.

По първоначална информация товарен автомобил влекач с полуремарке, управляван от 43-годишен мъж, е предприел изпреварване в дясна крива, при което е спукал предна лява гума. Вследствие на това той е преминал през разделителната мантинела и е ударил насрещно движещ се лек автомобил, марка "Тойота". При инцидента е пострадал 39-годишният шофьор на автомобила и малолетно дете, което е било на задната седалка.

Мъжът и детето са транспортирани в Многопрофилната болница за активно лечение "Рахила Ангелова" Перник, където ще бъдат обстойно прегледани.

До приключване на полицейските действия движението в посока Благоевград по автомагистрала "Люлин" се отклонява през Старо село.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари