Катастрофа затруднява движението по магистрала "Струма"

0

Камион навлезе в насрещната лента за движение и скъса мантинелите

Жена и дете са леко пострадали, след като ТИР навлезе в насрещното движение на автомагистрала „Струма“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, информира БТА.

Инцидентът е станал към 16:00 часа на 60-ти км на магистралата.

Тирът, който е пътувал за Благоевград, е скъсал мантинелата, навлязъл е в насрещното платно за движение и е ударил леко задната част лек автомобил. След това тирът се е забил в дере. От удара леко пострадали са жена и дете, които са пътували в задната част на колата. Те са прегледани и са в добро състояние. Шофьорът на тира не е пострадал.

На мястото на инцидента предстоят огледи и изваждане на тира от дерето.

Имаше временни затруднения за пътуващите по автомагистрала "Струма" - в посока София, в района на пътен възел "Бобошево", съобщиха от полицията в Кюстендил. По информация на Агенцията "Пътна инфраструктура" за известно време движението се осъществяваше в по една лента в двете посоки при км 60 на АМ "Струма", но вече е възстановено.

Възстановено е и движението по пътя Видин - Монтана в района на Скомля, което временно беше двупосочно в една лента поради изтегляне на аварирал тежкотоварен автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари