Мъж е с опасност за живота след инцидент в рудник в "Мини Марица-изток"

0
Работникът е с фрактури и контузия на белия дроб
Работникът е с фрактури и контузия на белия дроб Снимка: БТА

Работникът е с фрактури и контузия на белия дроб

Мъж е с опасност за живота след инцидент в рудник „Трояново-2“. Пострадалият е със счупване на горен десен крайник и част от ребрата в дясно, с тежка контузия на белия дроб и рана на главата, каза за БТА проф. Йовчо Йовчев, директор на Университетската многопрофилна болница за акитвно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“. Той допълни, че се е наложила ампутация на част от пръст на засегнатата ръка. По думите на лекаря следващите 72 часа са критични за пострадалия.

Има и друг пострадал, който е откаран в частно лечебно заведение в Стара Загора. "Пострадалият е настанен в "Ортопедично отделение" без опасност за живота в добро общо състояние. Най-сериозната му травма е счупване на единия глезен като му предстои операция", казаха за БТА от пресцентъра на болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари