Мая Манолова: Румен Радев да свика КСНС за хаоса на изборите

0
Посегателство срещу гражданското право на българите за честни и свободни избори е да кажат, че ще има хаос в изборния процес и да заявят, че ще е трудно или невъзможно изборните резултати да са отчетени в срок
Посегателство срещу гражданското право на българите за честни и свободни избори е да кажат, че ще има хаос в изборния процес и да заявят, че ще е трудно или невъзможно изборните резултати да са отчетени в срок Снимка: БГНЕС / архив

 

По думите й, хаосът е организиран целенасочено

Мая Манолова от коалrцията "Изправи се! Мутри вън!" призова президента Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност, заради "ИзбориГейт". Според Манолова това е институционален удар срещу честността на изборния процес.

По думите й, хаосът е организиран целенасочено, и в него участват ЦИК, информационно обслужване и основните партии, които си прехвърлят отговорността.

"Сега ли разбраха ГЕРБ и БСП как се изглеждат изборните протоколи? Всъщност двете партии имат мнозинство в ЦИК, а както всички знаем изборните протоколи са приети в началото на месец февруари. Така че днес да кажат, че ще има хаос в изборни процес, че ще е невъможно да бъдат отчетени изборните резултати и да прехвърлят отговорността една на друга двете партии, това наистина е посегателство срещу гражданското право на българите да участват в честни и свободни избори", заяви Мая Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари