Рамадан Аталай: ДПС през цялото време мисли и милее за държавата

0
"Смятаме, че трябва да се мине през избори", категоричен е депутатът
"Смятаме, че трябва да се мине през избори", категоричен е депутатът Видео: NOVA

„Участието на Петков, Василев и другите в управлението на държавата показа, че те не са в състояние да я управляват", каза още той

„Смятаме, че трябва да се мине през избори, защото това, което се случи през последните 6 месеца и преди това - участието на Петков, Василев и другите в управлението на държавата, показа, че те не са в състояние да я управляват”. Това заяви депутатът от ДПС Рамадан Аталай в студиото на „На фокус” по NOVA

„Тя явно няма цел, визия и ориентация. Безпринципно действа Кирил Петков, а ИТН действа както им поставя нещата пред тях", посочи той.

Управляващите в последно време само си дърпат чергата. Дунчев обвинява една политическа формация, ИТН извадиха несъгласия с управляващите. Явно е, че управлението на държавата не е в онзи комфорт, който ни се представяше досега”, каза още Аталай.

По думите му в момента е дошло времето за избори, а когато това се случва обикновено „на преден план се изкарва ДПС като бостанско плашило”. ДПС през цялото време мисли и милее за държавата и във всички законопроекти това си личи. Но дойдат ли изборите кой е най-виновен – по всяка вероятност най-виновни са малцинствата за всички несгоди”, коментира той.

„Хората са бедни. Питам Кирил Петков и Асен Василев бедни ли са? Транспортният министър Николай Събев и Даниел Лорер бедни ли са? Не видях никой от тях да са дошли с дисагите от село. Тяхната логика и изказ от трибуната е само с цел да вдигнат националистическия вот”, категоричен беше депутатът от ДПС.

Според него в момента има разложение на управляващото мнозинство. „Разложиха се на съставните си части. Виждате, че един премиер тръгна да обяснява, че ще говори с всеки народен представител за вота да гласуват по съвест. Мнозинството за свалянето на Никола Минчев не е онова мнозинство, което да може да управлява след като падне правителството. Още е много рано да се говори. Сложили сме тигана преди да сме уловили рибата", заяви Аталай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Бах ти нахалника...
    Като толкова сте мислили за хората защо оставихте вашите хора без поминък? Ограбихте собствените си хора, имаха един тютюн да отглеждат с робски труд и това им отнехте. За вас - само Пиночет мръсници!!!
  • 9
    3
    нищо подобно, Рамадане
    Нищо подобно, Рамадане! ДеПеСето на "Проклятието на България" винаги "мисли и милее" за лидера ви - агент сава, който, Рамадане, ако помниш, преди 30 години заяви, че е милионер в зелено! Ами сега със сигурност вече е милиардер, нали! Ти милееш особено много за сина ис, той също е милионер, нали?! Да не говорим за Данчо Ментата и за Карадаятъ, които обзаведоха цялата си рода с" къщи за гости" и много други имоти! Ами, като "мислите и милеете за хората", защо точно вашите избиратели са най-бедни, най-онеправдани и най-нещастни бе, Рамадане?! Абе, лошо ви удариха с "Капитан Андреево", нали?! Вашият и на учиндолският сакат чалгар Таки се прости с онзи един милиард и вие побесняхте, нали?! Ами, продължавайте да беснеет, ама и българският народ е бесен, мрази ви и ви презира! не го ли видяхте преди две години, утре ще го видите пак!
  • 12
    2
    русенец
    Прав си, Рамадане! Милеете! Даже вашият онбашия смята Турция за своя Родина! Милейте за родината си, ама какво търсите в България, мамицата ви поганска?
  • 7
    1
    оня
    милеете дааа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари