Мая Манолова: Няма как да си разписвал износ на оръжие и сега да се правиш на гълъб на мира

0
Кампанията „Не плащай“ на „Изправи се, България“ е една от точките в техния „спасителен план“
Кампанията „Не плащай“ на „Изправи се, България“ е една от точките в техния „спасителен план“ Снимка: bTV

По думите ѝ четворната коалиция фалшиво се е обявявала за мир в Украйна, а в същото време е разписвала сделки за оръжие

Лидерите на четворната коалиция фалшиво и лицемерно обявяваха, че са за мирни преговори между Русия и Украйна, а в същото време разписваха сделки за оръжие", каза в предаването „Лице в лице" по bTV Мая Манолова от „Изправи се, България“.

По думите ѝ хората се страхуват да не бъдат въвлечени във война, дори повече от това дали ще бъдат нахранени през зимата. Основният залог на тези избори ще бъде свързани с това да не допуснем партиите, които са готови да ни въвлекат във война, да направят мнозинство", смята Манолова.

„Няма как да си разписвал износ на оръжие и сега да се правиш на гълъб на мира“, коментира тя действията на четворната коалиция в предишното правителство.

От „Изправи се, България“ са готови с първите законопроекти. Първият от тях ще бъде за енергийната криза. „Ще предложим до края на отоплителния сезон или докато се изработят правила, да бъде отложено плащането на битовите сметки и ще предложим как държавата да компенсира увеличението на тока, парното и водата за енергийно бедните", каза Мая Манолова.

Кампанията „Не плащай“ на „Изправи се, България“ е една от точките в техния „спасителен план“, заедно с таван на цените на газта и дизела до 2,50 лв. и таван на основни хранителни продукти.

По думите й, ако не се вземат мерки в подкрепа на домакинствата, кампанията „Не плащай“ ще се превърне в ефективна форма на гражданско неподчинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари