Масово режат гумите на руснаци в Банско

4
За това алармира британка, която живее в курорта
За това алармира британка, която живее в курорта Снимка: архив

Автомобили с руски номера са осъмнали с разрязани гуми в Банско

За това алармира англичанка, която живее в курорта, предава вестник 24 часа.

Ето какво написа тя във фейсбук:

"Уважаеми бежанци - украинци! България и град Банско ви приеха доста топло. Но това не значи, че можете да се държите така - през нощта масово рязаха гумите на колите с руски номера. Гумите сега, какво следва?!! Искам да напомня, че градът ни е международен. Да не плюем в кладенеца. Емоцията не винаги е най-добрият съветник. Надявам се на осъзнаване. С надежда, Джулия."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Елена Башева
    Мръсна долна сган това са укритата нацистки. Такова медийно затъмнение има в момента в руския вариант на ютуб има доста видеа още от 2014, не от сега да кажеш че е пропаганда. Убиват и деца и жени цели семейства в Луганск и Донбас, донецк. Такава изродщина не цях виждал от християни. Има видеа на за младежката организация на Азов как нациват крак и пеят нацистки песни, показват жестове и викат хайл Хитлер, и това е видео от украинската телевизия още 2015. Така че тая сган не ме учудва че се държи така. А дега искат и да ги храним. А БГ пенсионерите дето мизерстват за тях кой ще помисли. Кирчо иКокорчо са продажници на заплата при Херо Мустафа.
  • -3
    3
    До3-те...
    От коментара ти личи, че и ти не си нещо повече!!!
  • 20
    2
    Нели КОЛЕВА
    За мен това е недопустимо действие-израз на асоциалност.Какво са виновни тези хора?Срамота е поданицата на кралицата да вкара малко здрав разум.Права е ,че емоцията не води никога до добри резултати.Мисленето е висша фунция на нервната дейност,но отсъствието от часовете по биология не Ви извинява.
  • 4
    1
    ...
    Тази нациска мразь, никога няма да се осъзнае. Путин обаче е най-верният човек на планетата, който ще ги оправи по най-правилния начин. От безсилие го правят, защото са губещи и по морал и по военни действия. Губят всякаква почва под краката си и св нахвърлят на всичко, което им попадне. Долна сган са. Откога го говоря. В края на краищата ако прекаляват оше, ще получат отпор, не са си у тях. Лошото е, че са маймуни и разбират само от насилие. За това и получават от същото в момента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари