Верига руски магазини у нас предлагат работа на бежанци от Украйна

1
Идеята е на мениджъра на един от обектите Елена Цветанова
Идеята е на мениджъра на един от обектите Елена Цветанова Видео: NOVA

Вериги магазини за руски стоки у нас предлагат работа на бежанците от Украйна.

Идеята е на мениджъра на един от обектите Елена Цветанова.

„На сайта ни имаме публикувана позиция. Против войната сме. В магазините ни работят българи, украинци, руснаци. Искаме да укажем съдействие на хора, които се нуждаят от дрехи, храна, подслон. Вече ни потърсиха украински граждани”, разказа Цветанова, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    русенец
    Нямате представа каква медийна пропаганда има в Русия. Както в БГ по време на комунизма и там държавата/режима контролира всеки аспект на обществото. За 2 дни има само 1800 будни и смели руснаци, протестиращи срещу войната, естествено всички са в затвора. Не очаквайте нищо от обществото в Русия, щото са промити, облъчени и под тотален контрол.
  • 2
    6
    Мунчо
    До 5: Не съм съгласен, че обикновените руснаци са виновни. И на нас ни беше натътрузен Тиквомир толкова години. Но той фалшифицираше изборите. И в Русия е така, но в огромен мащаб.
  • 1
    5
    Владимир Марков
    Руснаците като цяло не са Пут(к)ин,но те са виновни, че той е толкова години на власт.Те си го избират,те си го подкрепят, така че заслужават пълен бойкот . Абсолютно НЕ на всичко руско!!!!
  • -3
    4
    Ушев
    Бойкот на всичко руско!
  • 3
    3
    Ефектът ...
    Работодателите тука се кефят - Путин им праща ниско платената работна ръка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари