Мартин Димитров: Имаме проблеми с върховенството на закона

1
Той вижда най-добрата възможност за създаване на правителство с втория мандат
Той вижда най-добрата възможност за създаване на правителство с втория мандат

Той вижда най-добрата възможност за създаване на правителство с втория мандат

„Имаме проблеми с върховенството на закона. Вижда се отвън, вижда се и отвътре. Нашият интерес, не заради холандците и австрийците, е да направим тази система да работи“, каза Мартин Димитров от „Демократична България“ в предаване на bTV.

Той каза, че не е изненадан от вчерашния отказ да влезем в Шенген, но е изумен от реакциите в България.

„Някои казват да не се купуват холандски стоки, други – че ще гласуваме срещу Холандия. Днес разбрахме, че премиерът Гълъб Донев не е направил нито една официална среща на високо ниво в Австрия и Холандия. Да представим смислен план за реформи, да отидем да се срещнем, да покажем какво е свършено и какво ще свършим следващата година“, допълни Димитров.

Демократична България" разговаряха с кандидата за премиер от ГЕРБ, но обявиха, че няма да го подкрепят. По думите на Димитров от партията не виждат гаранции за ключовите реформи.

„С втория мандат виждаме най-добрата възможност за създаване на правителство. Ще предложим конкретни политики и мерки, когато се стигне до него“, каза Мартин Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари