Марк Зукърбърг е в болница

1
Създателят на Фейсбук е претърпял спортен инцидент
Създателят на Фейсбук е претърпял спортен инцидент Снимка: Фейсбук Марк Зукърбърг

Създателят на Фейсбук е претърпял спортен инцидент

Основателят на корпорацията Meta Марк Зукърбърг е бил приет в болница. Милиардерът съобщи това на своята страница във Фейсбук. Той показа снимка от болницата след операцията и признава, че инцидентът е станал по време на спаринг. При тренировката той е скъсал кръстна колянна връзка и се е наложило спешно да влезе в болница, информира 24 часа.

В поста си той благодари на лекарите и обясни, че е тренирал за ММА двубой в началото на следващата година. „Но това сега ще го забави. Чакам с нетърпение да се възстановя".

Марк Зукърбърг е запален фен на джиу-джицу.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Магарето зуки
    А така рептил стой там боклук изцъклен
  • 3
    1
    ...
    Да го духа ! Там да си стои. Противен урод.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари