Мария Спирова: Късогледото нагаждачество е опасно за бъдещето на страната

1
България не може да бъде европейска и натовска държава, само когато това е престижно и лесно.  Съюзите получават смисъл, когато действат с единомислие в моменти на криза
България не може да бъде европейска и натовска държава, само когато това е престижно и лесно. Съюзите получават смисъл, когато действат с единомислие в моменти на криза Снимка: БНР / Архив

В България не бива да си говорим за, политика, справедливост, принципи и морал, защото вече е доказано отвъд всяко съмнение, че това са безсъдържателни понятия по нашия край

Просто "Продължаваме промяната" трябва най-сетне да осмисли един факт:

България не може да бъде европейска и натовска държава, само когато това е престижно и лесно.

Съюзите получават смисъл, когато действат с единомислие в моменти на криза. Защото когато кризата приключи и започне равносметката, за нас лесното ще приключи завинаги.

Късогледото нагаждачество, което днес ни кара да си въобразяваме, че ще ни се размине да се държим като съюзник, ама само на ужким, понеже ЕС и НАТО ще се оправят и без нас, утре ще има само една развръзка: ЕС и НАТО също започват да се държат с нас като съюзници, ама само наужким. И ни оставят да се оправяме без тях.

А това наистина не е шега работа.

Защото до момента те са били по-полезни на българските граждани от която и да е коалиция.

Мария Спирова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    darkaveng
    Със съюзници като ЕС и НАТО врагове не ни трябват! Како Мария, кат си такваз отговорна другарка, събирай си партакешите и при Зеленский, щото е видно, че си баш демократка-евро-незнамкакваси! Ние да помагаме на укрофашисти нещем! Анадънму!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари