Русенци трошат колите си в новоасфалтиран участък от Водния цикъл

0
Новоасфалтирана част от средната лента по булевард “Христо Ботев“ е хлътнала
Новоасфалтирана част от средната лента по булевард “Христо Ботев“ е хлътнала Снимка: Facebook / архив

Новоасфалтирана част от средната лента по булевард “Христо Ботев“ е хлътнала

Новоасфалтиран участък по булевард “Христо Ботев“ в Русе пропадна и създаде проблеми за водачите. Обектът е част от водния цикъл, а от няколко дни в средната лента се е появило сериозно хлътване. Вече има и пострадали автомобили, а шофьорите сигнализират останалите да внимават, за да не стане тежък инцидент.

Пропаданията се появяват за втори път по новоасфалтирания участък. От Община Русе незабавно са уведомили за проблема възложителя на проекта за изграждане на задържателен резервоар под булевард „Христо Ботев“ в лицето на ВиК - Русе. Оттам са сезирали подизпълнителя на обекта, който трябва да го ремонтира за своя сметка, предаде Русе Медиа.

Фирмата се е ангажирала от утре, 29 август, да започне ремонтни дейности за отстраняване на нередностите по компрометирания участък от пътното платно, както и да го обезопаси до началото на ремонта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Вой на кучета
    БАУ БАУ БАУ само това чета тука в коментарите, ама пред общината да ви видя да протестирате ви няма! Според мен даже ви е малко това!
  • 12
    12
    Свободен
    Некадърници!
  • 14
    11
    инж милев шеф на ВиК
    пропаданията вече са на 2 места, ВиК спи, чака някой да си потроши колата там, не дай си боже да стане и птп. Тея некадърници са за бой
  • 8
    10
    Сдружение Автосервизи
    Бог да поживи ВиК !
  • 6
    9
    Закрила на наследниците
    Учудващо защо някоя ДереКция не се е самосезирала, и не е разгледала разюзданото поведение на Осеменителя. Поради доказани или НЕдоказани непристойни действия, на това То трябва да му се отнемат правата на Папааааа. Но! Нашият си гледа сексуалният нагон и не го интересува какво е оставил в града, а това са, екс зъпруга, талантливи деца, кученце, тъща и други. Он се интересува само от ПРАСКОВАТ от А на оная с Вазелина, ама тя прасковата и вече е мухлясала и спаружена миришеща на развалено месо. Че имала и Светло-Бяло течение, информират от АППРД
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари