Малък Тошко си призна: Падам си по Преслава

0
Според Малък Тошко подборът на участници  в Биг Брадър тази година е наистина сполучлив
Според Малък Тошко подборът на участници в Биг Брадър тази година е наистина сполучлив

"Харесвам Преслава, тя е моята любимка. Изглеждаше много добре, всъщност най-добре от всички жени в къщата, че и от всички сезони досега. Преди време участвахме с нея, тя влезе за малко тогава като гост-звезда, но сега е по-хубава", това сподели ексклузивно пред "България Днес" наследникът на Тато Тодор Славков.

Най-скандалният участник в историята на шоуто и последен победител в "Биг брадър ол старс" Малък Тошко следи с интерес новите випове.

Той призна, че все още липсва интрига в шоуто и чака тепърва героите вътре да покажат своята същност.
"Още нямам фаворит, тъй като те трябва да се поизложат малко, за да имам такъв. Нужно е някой да се издъни, за да го гледам. Тепърва очаквам Кичка да разкрие себе си и да започнат скандалите", коментира риалитито той.

Според Малък Тошко подборът на участници тази година е наистина сполучлив и това ще доведе до истинска сензация и успех за продуцентите.

Изненадата за него в този сезон е грандиозната поява на пишман певеца Джорджано. Интернет сензацията е бил тотална загадка за сина на Иван Славков, който го видял за първи път, когато Мирослав, както е истинското име на изпълнителя, се появил на екраните.
"Джорджано ме изненада. За пръв път ми се случва да го видя и не му бях гледал изпълненията допреди това. Като ги погледнах и видях за какво става въпрос, си мисля, че това наистина е изненадата на сезона", искрено се забавляваше с участника Тодор Славков.
След като спечели хорското одобрение въпреки изцепките си и спечели формата, внукът на Тодор Живков не пропусна да използва славата си, за да се заеме с професията на дядо си.

Той обяви, че влиза в политиката като кандидат за общински съветник от партията на баща му Иван Славков "Напред, България".

Малък Тошко на няколко пъти обясни, че многократно от големите партии са му предлагали да стане част от тях, но той все е отказвал. Сега обаче нещата са се променили.
"Влизам в политиката, ще бъда водач на листа в "Напред, България", партията, която баща ми основа. Ще бъда водач на листа за общински съветник в София. Не се целя по-високо и не искам да измествам Бойко Борисов. Нямам такива претенции и не ми се занимава", разкри политическите си амбиции Славков.
Въпреки че сега се е кротнал и сериозно се е заел да си излъсква имиджа, по времето, в което Малък Тошко бе участник в "Биг брадър" и "Биг брадър ол старс", той не бе никак кротък.

Всъщност именно изцепките му станаха повод за доста коментари и като че ли те по-скоро му помогнаха, отколкото да му навредят. Накрая се оказа, че Тодор Славков е всеобщ любимец.

Неговото пиене и поведението му след това бе сред основните теми на разговор както в къщата, така и извън нея. Малък Тошко бе номиниран заради пиянстването си, но се оказа с огромна подкрепа от зрителите.

Внукът на Тато дори се събу пред всички съквартиранти, развявайки на показ мъжкото си достойнство.
"Много е напрегнато, мани, мани. Скандали, проблемът е, че Тошко малко прекали с тези неща. Свали си гащите 350 хиляди пъти днес, неговия го виждам повече от моя", разказа тогава друг от съквартирантите - Боби Турбото.

Най-впечатлена и възмутена обаче бе Катето Евро, която изпадна в истерия и пожела да си тръгне, след като синът на Иван Славков прекали за пореден път с изцепки и пиене.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари