Лют скандал между Кирил Петков и Пеевски в парламента

0
Излезте навън и се разберете като мъже, заяви Корнелия Нинова
Излезте навън и се разберете като мъже, заяви Корнелия Нинова Снимка: Скрийншот

Излезте навън и се разберете като мъже, заяви Корнелия Нинова

Кирил Петков и Делян Пеевски се изпокараха на първия ред в пленарната зала. Бяха разменени остри реплики и обиди.

Напрежението между тях бе видимо, а камерите показаха ръкомахащия Цонев и беснеещият Пеевски. Кирил Петков също ръкомахаше оживено, явно опитвайки се да ги убеди в нещо. През това време лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се подхилкваше в страни от скандала. Усмивки имаше и в редиците на БСП, информира Евроком.

Соцлидерката Корнелия Нинова не издържа и реши да обърне внимание на случващото се и от трибуната. "Целият български народ видя какво се случва тук на първия ред. Това е естественият изход от ситуацията, в която ни вкара сглобката, това напрежение очевидно ще ескалира", обяви тя, визирайки скандала между тримата.

"Събрахте се да разпределяте порции във властта. Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският народ - такива взаимни обвинения между Пеевски и Петков, че това не може да продължава като управление на държавата", атакува тя ДПС и ПП.

"Излезте навън и се разберете като мъже. Не викай на мен г-н Пеевски, двамата си викайте. Основната вина да стигнем до тази ситуация се казва Борисов, който сега си седи. Спрете да превръщате парламента в място, където се правят сделки, разпределят пари и порции, извиват се ръце, прави се рекет между депутати. Излезте и се разберете като мъже. Борисов знае как - ето, тръгна навън. Спрете да употребявате властта само за пари и интереси", настоя тя и поиска 15 мин почивка, за да може Петков и Пеевски да се разберат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    до 2
    а путков произведен във фабриката за social condidioning на масоните в америка и изкуствено поставен тук да изпълнява заръките на масоните - хомосексуалисти, педофили, сатанисти
  • 6
    2
    Schaize
    Тоя Пеевски са го изтървали от някое заведение!!! Този е с явни психически отклонения!!! Помогнете му да се лекува!!!
  • 6
    1
    darkaveng
    Аууу, що така ? Простото Киро не е успяло да го вдигне на ДеБелян тази сутрин ли ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари