Людмил Христов е новият зам.-областен управител на Русе

4
Людмил Христов беше номиниран за поста от неправителствена организация „Общество на промяната – Русе“
Людмил Христов беше номиниран за поста от неправителствена организация „Общество на промяната – Русе“

Досегашните заместник областни управители д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов са освободени от длъжност

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник областен управител на област Русе е назначен Людмил Христов от квотата „Продължаваме промяната“, съобщиха от Областна администрацияРусе.

Днес от 15:30 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе той ще проведе среща с медиите, на която ще отговаря на допълнителни журналистически въпроси. На нея ще присъстват и представители на политическия кабинет на областния управител.

Досегашните заместник областни управители д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов са освободени от длъжност.

Людмил Христов беше номиниран за поста от неправителствената организация „Общество на промяната – Русе“, която бе основана преди около две седмици в крайдунавския град. 27 са учредителите на организацията, като инициатор на идеята е Николай Събев.

Людмил Христов е на 42 години, семеен е и има едно дете. Говори английски и руски език. Средното си образование получава в СУ „Възраждане“ в паралелката по бизнес администрация. Завършва бакалавърска и магистърска степен по международни икономически отношения в Стопанска академия „Димитър Ценов“ в Свищов. След завършване на висшето си образование стартира собствен бизнес в сферата на ресторантьорството и търговията на дребно. После, след повече от седем години, започва работа в голяма международна компания. В нея той придобива управленски опит на различни нива, както в България, така и в чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари